2017-03-20 11:18:13• hírek • Szatmár.ro

Péntek este a Republic kedvenc zenekara zenél a Macskában!

A magyarországi Dirty Slippers lesz a péntek esti koncert fellépője.

A tavaszi hónapok során is folytatódik a Cseh Tamás Program és a G.M. Zamfirescu által támogatott élőzenés évad, melynek keretében 10 remek élőzenés produkciót láthat-hallhat a szatmári közönség: februárban Guns'N'Roses slágereket idéztük fel, majd egy ritka looper stílus képviselője, az Infusion Trio lépett fel, nemrég pedig Ed Philips és a Memphis Patrol hozta vissza az ötvenes évek rockabilly hangulatát. Március 24-én pedig a Republic együttes egyetlen állandó vendégzenekara, a Dirty Slippers érkezik a Macska színpadára!

A Dirty Slippers zenekar 2016 szeptember elején akusztikus turnéra indult, mely során a dalok meghitt köntösben, de mégis jó hangulatúan, pörgősen szólalnak meg. Az eddig megtartott tucatnyi koncert többsége teltházas nézőszámokat hozott, most pedig Szatmárnémetiben folytatódik a sikersorozat. A zenekar áthangszerelve adja elő a koncertprogramját, melyben a saját slágerek mellett, Republic feldolgozások és időtálló világslágerek (Rolling Stones, Oasis, Beatles, Bryan Adams stb.) is helyet kaptak, így minden korosztály számára garantált szórakozást jelent a koncert.

A közismert Republic slágerek után pedig a modern magyar könnyűzene egyik legsikeresebb csapata, a The Biebers érkezik a MusiCat színpadára: Puskás Peti és zenekara az új albumuk dalait is bemutatja, a nyári fesztiválokról ismert slágereikkel pedig óriási built garantálnak március 31-ére. Szatmári fiatalok, csajok és srácok, ezt nem szabad kihagynotok!

Mindkét koncertre érdemes időben jegyet foglalni a MusiCat facebook oldalán vagy a 0743-933541-es telefonszámon. A koncertek a Cseh Tamás Program és a G.M. Zamfirescu Kulturális Központ támogatásával valósulnak meg.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: